Praktisch/About

Deze unieke plek in de groene heuvels van Andalusië werd gerenoveerd en ingericht door Studio Interior. De Moorse invloeden van het nabij gelegen Marokko werden elegant geïntegreerd met de modern bohemische feel die Studio Interior zo typeert. Naturelle en warme tinten zijn binnen én buiten troef. De strakke gietvloeren vloeien organisch over in de klassiek mediterraanse leisteen (lajas) die de villa omringt in brede trappen en zonneterrassen, voorzien van een uitgebreid assortiment loungesets én schaduwplekken.


zwembad

De villa beschikt over 3 slaap- en badkamers, allemaal voorzien van een inloopdouche, hoge kwaliteitsbedden en ingebouwde kastruimte. De master bathroom pronkt met een indrukwekkend uitzicht op de vallei terwijl jij bellen blaast in je luxe ligbad. Alle kamers zijn voorzien van AC (warm/koud) en in de leefruimte werd de klassieke open haard op hout bewaard. Het maakt van de villa een geschikte terugtrekplek ook tijdens de koelere wintermaanden, wanneer het kwik 's avonds daalt. Verder is de villa uitgerust met alle nodige apparatuur én meer: een uniek gevormd zwembad van 2x10 voor de sportievere zwemmers.

keuken

Ook deze keer toverde het team van Studio Interior deze Andalusische luxevilla om tot een unieke creatie waar iedereen een plekje heeft en zich net zo thuis als op vakantie voelt.